Help Mee

Tover een glimlach op een kindergezicht

Wij kunnen ieders hulp gebruiken !
 

Kiwanis smileHet doel van het “K-DOLLS IN TOWN” project is gelden in te zamelen on de levering van de ”Kiwanis pop” te kunnen blijven garanderen.
Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn, zijn we uiteraard afhankelijk van de steun van sponsors en donateurs.

  Donaties (tot € 100)
  Sponsoring met publiciteit (vanaf € 100)

Naast financiële steun zijn er natuurlijk nog andere manieren om te helpen.
Zo zoeken we bijvoorbeeld nog prijzen voor de kinderen die hebben deelgenomen aan de kleurwedstrijd. Heeft u een leuk geschenk voor de jonge winnaars? Wij horen het graag.

  Contacteer ons

Luxemburg en Luik hebben reeds een mooi aantal poppen laten bewerken door artiesten met nationale en internationale faam. Nu is Limburg aan de beurt …
Voor K-Dolls in Town Hasselt hebben we voor de reuzepoppen de medewerking van Stephan Bar, Hannes D’Haese, Hugo Duchateau, Pierre Dujardin, Philippe Lebeau, Inge Lensing, Simon Quintens, Kitty Spaenjers & Audi Pauwels, Piet Stockmans, Carlo Valkenborgh en Sofie Van Belle.
En voor K-Dolls in House Hasselt mogen we voor de kleinere poppen rekenen op Hilde Corstjens, Nitra Denis, Anne-Marie Deserranno, Francis Dirix, Kris Fierens, Diane Gielen, Liebeth Keunen, Lore Langendries, Marie-Berte Leunen, Nadia Liefsoens, Christine Melotte, Lieve Mertens, Sandra Moors, Yulia Muravyeva, Audi Pauwels & Kitty Spaenjers, Tinka Pittoors, Liliane Put, Mireille Put, Laura Reynders, Germaine Santermans, Patrick Vandeput, Willy Vanparijs, Marie-Jeanne Vranckx, Paulien Wellens en Eddy Willems.

  Kunstenaars gezocht

Ligt uw talent meer in computers en internet, of bent U een fervent FaceBook, Twitter, Instagram of andere Social media gebruiker? Dan hopen we te mogen rekenen op uw goodwill om ons project mee onder de aandacht te brengen.

  Oproep aan Webmasters, Bloggers, Social media fans, …

Tot slot vinden we uiteraard ook de kinderen belangrijk. Uiteindelijk is het immers allemaal voor hen te doen.
Wij verwachten dat kinderen vragen gaan stellen wanneer ze al die kleurige reuzepoppen in het stadsbeeld zien staan. Daarom doen we een oproep aan ouders en leerkrachten om er thuis en op school over te praten. Op deze website is er zeker voldoende info te vinden voor wat meer uitleg of misschien zelfs een spreekbeurt in de klas? En voor de kinderen zelf is er natuurlijk ook nog de kleurwedstrijd …

  De K-DOLLS kleurplaat