Veiling

De K-DOLLS veiling

Haal een uniek kunstwerk in huis
 

Wat wordt er geveild?

Door kunstenaars bewerkte poppen van 2m20 en 35cm
K-Dolls in Town in een rondreizende expo. De reuzepoppen trekken van stad naar stad. Voor elke stad worden er een aantal nieuwe reuzepoppen gemaakt door kunstenaars uit de omgeving, deze worden dan toegevoegd aan de niet verkochte reuzepoppen uit de vorige steden en tentoongesteld voor het grote publiek.
Aan het einde van een tentoonstelling wordt er telkens een veiling gehouden waarbij de poppen te koop worden aangeboden. Het betreft hier steeds unieke kunst-items. De instelprijs voor de grote (2m20) poppen is € 3.500 (tenzij door de kunstenaar anders opgegeven). De verkochte poppen worden na de veiling uit de rondreizende expo genomen en aan de koper bezorgd.
Wat geldt voor de K-Dolls in Town reuzepoppen geldt ook voor de K-Dolls in House (35cm) poppen, de instelprijs voor deze kleinere poppen bedraagt echter slechts € 250 (tenzij door de kunstenaar anders opgegeven), wat deze items toegankelijk maakt voor een veel breder publiek.
De online veiling op deze website loopt af tijdens de avond van de real-life veiling. Online bieden heeft als voordeel dat U als eerste een bod kan plaatsen, en dat een ander al meteen een hoger bedrag moet bieden om hoogste bieder / koper te worden. Bovendien loopt U bij online bieden minder in de kijker, ideaal dus voor kopers die liever wat anoniem willen blijven of er niet bij kunnen zijn op de avond van de real-life veiling.
De opbrengst van de veiling wordt gebruikt om het Kiwanis « pop » project in de ziekenhuizen en zorgcentra te ondersteunen.

 

Hoe werkt het?

Lees eerst de voorwaarden waaraan U moet voldoen om U te registreren en/of te bieden
  Lees de voorwaarden

Om te kunnen bieden moet U zich aanmelden als Bieder
  Meld u aan op onze website
Als U nog geen account heeft moet U zich eerst registreren
  Registreer een account
Indien U wel al een account heeft maar U bent uw wachtwoord vergeten, dan kan U dat hier opnieuw instellen
  Wachtwoord opnieuw instellen

Eenmaal aangemeld, kan U bieden op de een of meer van de aangeboden items in onze catalogus
  De catalogus van de veiling

Zodra U klaar bent met bieden kan u zich best weer afmelden
  Afmelden

 

OPGELET

Het hoogste bod dat behaald wordt via de internet-veiling, geldt als inzetprijs bij de definitieve privé-veiling die, zoals U weet, zal doorgaan op vrijdag 27 mei vanaf 21.30 in de ‘Oude Gevangenis’ te Hasselt. Aangezien op deze definitieve veiling hoger kan worden geboden worden door andere liefhebbers, is uw aanwezigheid zeker vereist !